Hipp hurra Ungt Entreprenørskap er bra!

For noen år tilbake hadde jeg både æren og gleden av å sitte i ulike juryer for Ungt Entreprenørskap – UE. Om noen har sett reklamen for Rimi Appen ble en lignende ide  faktisk presenter på en av disse samlingene UE har. Morsomt å se at ideen om å ha familiehandling felles på mobilen idag er en realitet. En annen mobilapp jeg husker var «Foreldrekontroll» hvor en alarm ville utløses når de var mindre enn 5 minutter unna, i tilfelle hemmelig klinebesøk på rommet!

Nå har det blitt gjennomført en undersøkelse om UEs positive effekt på ungdommen som skal skape fremtiden. På mange måter er UE noe av det nærmeste vi kommer «Creative Partnerhsips» i Storbritannia. Og de som kjenner meg vet jeg har sansen for dette programmet. En av grunnene er fordi den gir barn og ungdom rom til å utvikle og ta i bruke kreatvie evner slik at de kan skape sin egen fremtid. Noe som er i tråd med slik arbeidsmarkedet har utviklet seg i vår tid.

Her er link til UE, rapporten ligger link nederst på deres side.

Denne artikkelen » Will dropouts save America?» i New York Times setter overnevnte i et større perspektiv, samtidig som det sier noe om at dette er internasjonale strømning, Ikke bare noe som gjelder her opp i lille Norge.

Reklamer

0 comments on “Hipp hurra Ungt Entreprenørskap er bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: